Nieuws

Vijlenerberg Kroegjesroutes
Vijlenerberg Kroegjesroutes shared a link.6 days ago
Vijlenerberg Kroegjesroutes
Vijlenerberg Kroegjesroutes2 years ago
Ons eigen Vijlenerberg Kroegjespad op www.reisidee.nl #wateengoedidee
Vijlenerberg Kroegjesroutes
Vijlenerberg Kroegjesroutes shared Herberg de Smidse's post.2 years ago
Vijlenerberg Kroegjesroutes
Vijlenerberg Kroegjesroutes2 years ago
De markante kerktoren van Vijlen wordt vanaf Pasen, opengesteld voor publiek. De openstelling is onderdeel van de activiteiten rond het 1000-jarig bestaan van het dorp. Nog nooit in de geschiedenis van de St. Martinuskerk was het mogelijk de 58 meter hoge toren te bezoeken. Bezoekers kunnen via een steile wenteltrap genieten van het majestueuze uitzicht. Als een baken steekt de toren van de St. Martinuskerk boven het omringende Heuvelland uit. Vanuit de toren, gelegen op 195,62 m hoogte, is vrijwel het hele Heuvelland te zien.

Tot en met 4 december wil het Kerkbestuur van de St Martinusparochie en de Stichting Vijlen 1000-jaar iedereen de gelegenheid geven om de hoogstgelegen kerktoren van Nederland te bezoeken en te beklimmen op zon- en feestdagen. De toren is open van 12.00 uur tot 17.00 uur. De kosten bedragen €2,50 per persoon, kinderen in de basisschoolleeftijd betalen €1,00. Zie voor meer info
Vijlenerberg Kroegjesroutes
Vijlenerberg Kroegjesroutes added 4 new photos.2 years ago
De Zuid Limburgse heuvels :mooi in elk jaargetijde!
Vijlenerberg Kroegjesroutes
Vijlenerberg Kroegjesroutes2 years ago
Het VIJLENERBERG KROEGJESPAD: Een langeafstandspad waarbij je wandelend alle kroegjes kunt bezoeken! De routes zijn verdeeld in 3 DAGTOCHTEN van ca.18 kilometer en je LOGEERT in 3 van de kroegjes, tevens herberg of B&B. De trajekten zijn van Epen naar Vijlen, van Vijlen naar Holset en van Holset terug naar Epen. #wandelen #zuidlimburg #uniekestekjes #lekkerbuiten #genieten

Inclusief:
* 3 x overnachting met een goed ontbijt,
(Herberg Oud-Holset, A gen Kirk en De Smidse)
* 3 x heerlijk diner
* 3 dagen vervoer van uw bagage
* het tweede wandelboekje van Yvonne Cox “Meer Vijlenerberg Kroegjesroutes” met routekaart en beschrijving van het kroegjesroute pad, elke dag een wandeling van ongeveer 15 tot 20 km.

De prijs voor dit arrangement is € 202,50 per persoon, op basis van twee personen per kamer. Voor alleengebruik van een kamer geldt een toeslag van € 10.00 per nacht.

Het kroegjespad is het gehele jaar te reserveren, met aankomst op zondag, maandag of dinsdag, m.u.v. krokus-, mei- en herfst- en kerstvakantie.
Wilt u in het weekend deze wandeltocht lopen, dan kan dat op basis van beschikbaarheid, de kosten daarvoor zijn € 240,00 p.p.

Wij hopen u gauw als gast te mogen begroeten!

Herberg de Smidse, Epen 043-4551253 www.smidse.nl
Herberg Oud Holset, Holset 043-3066650 www.oud-holset.nl
Fiets & Wandelcafé A gen Kirk, Vijlen 043-3061963 www.agenkirk.nl