Café ‘t Pintje

Wij zijn Toos en Hub Huynen en 1 november jongsleden hebben gevierd dat wij al 5 jaar de trotse uitbaters mogen zijn, van dit schitterende Huiskamercafé.

Sinds jaar en dag zijn wij al werkzaam in de horeca. Voor dit schitterende huiskamercafé hebben wij o.a. een lunchroom, een cafetaria, een café en een restaurant geexploiteerd.

Onze grootste droom was het uitbaten van een gezellige bruine huiskamercafé met een sterke binding aan Limburg en zijn bieren, streekgerechten en gezelligheid. Deze sfeer willen wij dan ook heel graag uitdragen in ‘t Pintje, ‘t Hoeskamercafé van ut Mergelland.

Hub legt zich helemaal toe op de keuken, zodat alle gasten die zij over de vloer krijgen heerlijk kunnen genieten van een heerlijk Limburgs streekgerecht in ons authentiek café en onze mooie restaurant ruimte, die wij ook gebruiken voor kleine, gezellige feestjes, groepsdiners en vergaderingen.

Ons streven is dat al onze gasten zich helemaal thuis voelen in de Hoeskamer van ut Mergelland. Met een gezellig babbeltje zal ook u de Limburgse Gastvriendelijkheid leren kennen. U zult zich verbazen over de heerlijke koffiespecialiteiten die wij voor u uit onze traditionele koffiemachine toveren.

In het voorjaar, de zomer en het najaar kunt u ook gebruik maken van ons gezellig aangekleedde terras aan de straatzijde en niet te vergeten ons rustig gelegen, intieme Zonneterras in onze tuin, waar u ook kunt genieten van een heerlijk drankje, hapje en van de rust.

Regelmatig gaan wij u komend jaar verrassen met Live muziek, Bier-, Wijn-, Whiskey- en natuurlijk keukenproeverijen. Daarnaast verzorgen wij speciale seizoensavonden. (Asperges, Wild, Mosselen enz.) Deze zijn overigens ook voor een besloten gezelschap te reserveren.

Website

Meer informatie over Café ‘t Pintje vindt u op hun website.