top of page

Acerca de

DSC02660.jpg

Herberg Oud Holset

Herberg Oud-Holset, het van oorsprong bekende dorpscafé, is tegenwoordig een prachtige herberg met restaurant en is gevestigd in een typisch Zuid-Limburgs vakwerkpand in het pittoreske Holset. Kruiden komen uit eigen tuin en de familieboerderijwinkel levert groenten en fruit. Brood en vlees zijn ook allemaal pure, eerlijke en ambachtelijk streekproducten.

Naast lekkere vegetarische gerechten zoals een maaltijdsalade, soep, pasta met groenten, een broodplankje met Limburgse ‘stinkkaas’, is er ook keuze uit vlees en vis. Denk aan lekkere stoofpotjes en andere heerlijke streekgerechten. Altijd vergezeld van een stamppotje, groenten en rauwkost. Komen producten van ver, zoals koffie en thee, palmsuiker en chocolade, dan zijn ze 100% biologisch en fairtrade.

De herberg heeft 12 prachtige kamers, waarvan 5 op de begane grond. Mooie houten vloeren, fairtrade linnengoed, badkamers met douche en toilet, tv en gratis wifi vormen een natuurlijk geheel met alle comfort van nu. De landelijke ligging midden in de Zuid-Limburgse heuvels is uniek. Een oase van rust en schoonheid in een uniek wandelgebied. Ontdek Herberg Oud Holset, kom binnen, rusten, eten of slapen.

Als je de dag goed wil beginnen kies je voor een Ontbijt Oud-Holset; met spek&ei of groentenomelet, biologische yoghurt, vers fruit, broodjes en vleeswaren uit de streek. Na een van de vele wandelingen die je vanuit de herberg kunt maken is het heerlijk uitrusten op het zonneterras. De verschillende soorten bieren zijn van La Trappe, een duurzame en sociaal verantwoorde Brabantse brouwerij. Gecombineerd met een land- of speltbroodje of bio-bitterballen van de lunchkaart, wordt je middag PUUR genieten!

Logeren in de herberg is als slapen op een wolk, je kunt bijv. kiezen uit een wandel- of groenefietsarrangement, telkens met 2 overnachtingen inclusief ontbijt en diner. Voor de geoefende wandelaar is er de Kroegjestocht: 3 dagen wandelen en logeren bij 3 regionale locaties, met start en afsluiting in de Herberg. Bagage service inbegrepen!

De wandelroutes

16km  |  Herberg Oud Holset -> Herberg de Smidse -> Herberg Oud Holset

7km    |  Herberg Oud Holset -> Boscafé ‘t Hijgend Hert -> Herberg Oud Holset 

9km    |  Herberg Oud Holset -> Auberge A gen Kirk -> Herberg Oud Holset

Impressie van Herberg Oud Holset

bottom of page