Acerca de

agenkirk (7).jpeg

Fiets & Wandel Café A Gen Kirk

Vrijwel overal in het Heuvelland ziet u de toren van de Vijlense st. Martinuskerk boven alles uitsteken. Recht tegenover de kerk vindt u het gezellige Fiets-& Wandelcafeetje A gen Kirk. Klein maar fijn en zeer bijzonder. Van boven tot beneden, overal waar u kijkt staat het vol met Heilig Hart beelden, religieuze schilderijen, kruisen, bijbeltjes en kerkboeken.

Toch is de ambiance niet religieus. De ontvangst is altijd hartelijk en informeel. Hier kunt u genieten van een kopje koffie, een streekbiertje of een stuk appeltaart, door Yvonne, uw gastvrouw, zelf gebakken.

Daniel is het creatieve brein in de keuken. Voor zijn steeds wisselende “Wandelkaart” laat hij zich inspireren door ouderwetse streek- en regionale gerechten, maar ook door de culinaire indrukken van zijn reizen over de hele wereld.

Fiets & Wandelcafe A Gen Kirk is een actief centrum voor wandelliefhebbers, met veel eigen routes. Indien u nog langer wilt genieten van geneugtes die Fiets & Wandelcafe A gen Kirk u te bieden heeft kunt u er ook overnachten in een van de vier Bed and Breakfastkamers.

Heeft u iets te vieren of wilt u met een (wandel)groep gezellig bij ons neer strijken kan dat natuurlijk altijd. Vaak is het dan wel makkelijk om te reserveren, u kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen om iets af te spreken.

De wandelroutes

6km       |  Auberge A gen Kirk -> Boscafé ‘t Hijgend Hert -> Auberge A gen Kirk

8km       |  Auberge A gen Kirk -> Oud Holset -> Auberge A gen Kirk

12,5km  |  Auberge A gen Kirk -> De Smidse -> Auberge A gen Kirk

12,5km  |  Auberge A gen Kirk -> Le Barbeau -> Auberge A gen Kirk

Impressie van Fiets & Wandel Café A Gen Kirk