top of page

Acerca de

DSC09564.jpg

Restaurant By Taste

Restaurant By Taste waar we u willen laten genieten van onze culinaire ambiance. Het restaurant bevindt  zich in een historisch vakwerkhuis opgetrokken met eikenhouten balken en Kunderadersteen met een modern industrieel interieur. Daarnaast hebben wij ook een trendy terras waar u tot rust kunt komen in het prachtige heuvellandschap ook wel het Toscane van Limburg. Ons team aan personeel helpt u bij het ontdekken van uw culinaire reis.

Chef Bart Pluymaekers en Gastvrouw Romana Ritzen en team heten u van harte welkom. In de keuken werken we met zorgvuldig geselecteerde verse producten uit de regio, van Nederlandse bodem en uit de Noordzee. De gerechten bestaan uit wereldse smaken van Aziatisch tot klassiek Frans en worden bereid met vele verschillende technieken.  

 

Chef-kok Bart Pluymaekers en zijn sous-chef Koen Verheezen weten iedere keer het beste uit zichzelf te halen. Van amuse tot bonbons, alles wordt zelf gemaakt door onze keukenbrigade.   

Gastvrouw Romana Ritzen verzorgt voor u samen met onze sommelier Gerdiena Broekman de lekkerste wine and food pairing. Samen met onze wijnleveranciers zoeken zij naar de mooiste wijnen van uiteenlopende druivensoorten en uit verschillende landen. In onze wijnkelder ligt een diverse selectie aan wijnen. Ook verzorgen zij boeiende alcoholvrije alternatieven van huisgemaakte sappen en mooie cocktails die eveneens goed zijn afgestemd op de verschillende gerechten.  

Tot slot hopen we dat u als gast onze liefde en passie terug zult proeven, zien, ruiken, horen en ervaren, met alles wat we te bieden hebben. We streven altijd naar het allerbeste voor onze gasten. 

De wandelroutes

17km  | By Taste ->Auberge A gen Kirk -> Herberg Bie de Tantes

25km  |  By Taste -> Boscafé ‘t Hijgend Hert -> Herberg Bie de Tantes

20km  |  By Taste -> Boscafé ‘t Hijgend Hert -> Auberge A gen Kirk -> Herberg Bie de Tantes

25km  |  By Taste -> Boscafé ‘t Hijgend Hert -> Herberg Oud Holset -> Herberg Bie de Tantes

20km  |  By Taste -> Herberg de Smidse -> Herberg Bie de Tantes

20km  |  By Taste -> Herberg Oud Holset -> Herberg Bie de Tantes

16km  |  By Taste -> Café ‘t Pintje -> Herberg Bie de Tantes 

11km  |  By Taste -> Herberg De Zwarte Ruiter -> Herberg Bie de Tantes  

10km  |  By Taste -> Gasterij A Gen Kirk -> Herberg Bie de Tantes 

Impressie van By Taste

bottom of page